jinis c hub 1920px
jinis c kanggo HDMI
f4e6e34c
Agalink-company
WHY CHOOSE US

Karo taun pengalaman kaca bebarengan karo banget kualitas, pilihan layanan lan prices competitive, Agalink wis menangaké dateng lan support akeh pelanggan '. Kita produk kalebu: USB-Type C Kabel, Kabel Thunderbolt, Kabel Kabel Data, MiniDP & DP Kabel, Panel-Gunung Kabel, Kabel HDMI, DVI & VGA Kabel, Kabel USB, Ethernet Kabel, A & V Kabel lan adaptor sing gegandhengan, Coverter lan aksesoris.

We mbudidaya kanggo kurban kita pelanggan produk kualitas unggul, Layanan pas wektune, layanan OEM & ODM lan biaya efektifitas, produk kita CE disetujoni, UL lan RoHS cecek, We saya tetep fokus kanggo ngramut lan integritas impeccable lan rajin menyang customer kepuasan.

Hubungi Team Support Kita
Solution OEM
Tampilan Online Chat!