FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa kabel Panjenengan RoHS utawa tekan Compliance?

Ya, kabeh produk saka Umateck sing cecek karo RoHS (abang saka bahan kimia Mbebayani) lan tekan (Registration, Evaluation, wewenang, lan watesan saka bahan kimia Kimia), Kita bisa kanggo laporan test kasedhiya kanggo kabeh materi kang produk digunakake. Kita uga bisa kanggo nyedhiyani Pranyatan kanggo mesthekake prodhuk dituku saka kita RoHS utawa tekan selaras. Hubungi kita saiki  kanggo njaluk Pranyatan utawa test laporan.

Carane cepet bisa aku njaluk penawaran saka sampeyan?

priksaan bisa dijawab ing 2 jam ing wektu karya, yen kita mati tugas utawa ing liburan, kita bisa reply kowe ing 24 jam. Efficiency prioritas kita.

Bisa nyedhiyani conto FREE kanggo mriksa kualitas?
Manawa, kita bisa kanggo nyedhiyani sampel cepet kanggo klien kanggo mriksa kualitas, conto temtunipun free, nanging biaya kapal kudu dening dhewe, sing bakal gedhe yen sampeyan bisa nyedhiyani akun operator.
Apa jumlahe minimal?
MOQ normal Kita 1000 PC saben item utawa kabel babar blas 3000 meter mentahan saben specification ing werna padha. sama, kita luwih saka pleased kanggo nampa supaya nyoba kaya 1oo pcs utawa 200 pcs. lan yen kita duwe saham, kita uga bisa kanggo ngedol jumlahe cilik kanggo sampeyan, pls hubungi kita marang kita requirement rincian.
Carane cepet sampeyan bisa kapal kabel yen i supaya saiki?
Iku gumantung ing specifications, jumlahe lan package..etc, timbal wektu normal kita 3-4 minggu, yen supaya jumlahe cilik lan kita duwe materi ing Simpenan, kita bisa kapal kita ing 1-2 minggu. We are seneng apa prioritas kanggo requirement urgent, please mung supaya kita ngerti target.
Bisa kurban biaya solusi kapal efektif kanggo kita?
Ya, kita kudu partners sing strategis ing Segara, online lan kapal Express, rega kita bisa kurban banget competitive.
Carane mbayar, apa istilah pembayaran?
term pembayaran normal Kita 30% simpenan, lan imbangan marang B / L, kita kurban kredit mbukak kayata OA30 / 45/60 dina kanggo uga cooperated pelanggan lan total jumlah supaya ndhuwur 30,000 USD. T / T, L / C, Paypal, Western Union ... etc kabeh sing kasedhiya.
Bisa selaras produk kanggo kita?
Manawa, kita fokus ing kabel premium OEM kanggo merk, ora model prakara, packing utawa dawa selaras, werna, kita nggawe produk pas kaya apa pengin, mung  hubungi karo kita  kanggo kabel selaras karo iklan.
Isi Goes Kene

Isi Goes Kene

Arep digarap US?

Tampilan Online Chat!