banner1
тип C центар 1920px
C тип на HDMI
f4e6e34c
Agalink-company
WHY CHOOSE US

Со години на извозот искуство заедно со одличен квалитет, напредни услуги и конкурентни цени, Agalink има освоено довербата и поддршка на бројни клиенти. Нашите производи, вклучувајќи: USB-Type C кабел, закана Кабли, полнач Кабли, MiniDP & ДП кабел, панел-приклучок Кабли, HDMI кабли, DVI и VGA кабли, кабел за USB, Ethernet кабел, A & V кабли и сродните адаптери, Coverter и додатоци.

Ние настојуваме да им понудиме на нашите клиенти супериорен квалитет на производите, навремена услуга, ОЕМ и ODM услуга и ефикасност, нашите производи се CE одобрено, UL и RoHS согласност, ние постојано да останат фокусирани на одржување на беспрекорен интегритет и посветеност кон задоволството на клиентите.

Контактирајте го нашиот тим за поддршка
OEM решение
WhatsApp Онлајн Chat!