de092fda

Посетете не на престојните изложби и конференции

Umateck-присуствуваат-GLOBAL_SOURCES_ELECTRONICS_exhitibion

Изложба Име: Глобал Извори Електроника Покажи
Датум: 11-Oct-17 до 14-Oct-17
Локација: Азија-Светот Експо, Хонг Конг
Umateck Бут: 6S06
Главни производи екранот: USB C Кабли, панел-приклучок Кабли, DisplayPort и Мини DisplayPort Кабли, Други компјутерски кабли

Ние сме во потрага очекуваме да сретнеме таму!

Umateck-присуствуваат-GLOBAL_SOURCES_ELECTRONICS_exhitibion

Изложба Име: Глобал Извори Електроника Покажи
Датум: 11-Apr-18 до 14-Apr-18
Локација: Азија-Светот Експо, Хонг Конг
Umateck Бут: ќе забележите по над покаже
Главни производи екранот: USB C Кабли, панел-приклучок Кабли, DisplayPort и Мини DisplayPort Кабли, Други компјутерски кабли

Ние сме во потрага очекуваме да сретнеме таму!

Umateck-присуствуваат-GLOBAL_SOURCES_ELECTRONICS_exhitibion

Изложба Име: Глобал Извори Електроника Покажи
Датум: 11-Oct-18 до 14-Oct-18
Локација: Азија-Светот Експо, Хонг Конг
Umateck Бут: ќе забележите по над покаже
Главни производи екранот: USB C Кабли, панел-приклучок Кабли, DisplayPort и Мини DisplayPort Кабли, Други компјутерски кабли

Ние сме во потрага очекуваме да сретнеме таму!

Umateck-присуствуваат-GLOBAL_SOURCES_ELECTRONICS_exhitibion

Изложба Име: Глобал Извори Електроника Покажи
Датум: 11-Apr-19 до 14-Apr-19
Локација: Азија-Светот Експо, Хонг Конг
Umateck Бут: ќе забележите по над покаже
Главни производи екранот: USB C Кабли, панел-приклучок Кабли, DisplayPort и Мини DisplayPort Кабли, Други компјутерски кабли

Ние сме во потрага очекуваме да сретнеме таму!

WhatsApp Онлајн Chat!