katalog

produkter Katalog

Last ned for å bla gjennom de fleste av våre hovedprodukter.

kontakt-guiden

Koblingsveiledning

Detaljer informasjon om Various forskjellige kabelkontakter, for eksempel HDMI, mini HDMI, Micro HDMI, VGA, DVI, DP, mini DP, RJ45, 3,5 mm, RCA, TV, SATA ... osv. du kan finne det du ønsker deg.

SOP2

Produksjonsprosess

Hvordan produktet en kabel fra start til slutt? du sår vet alle trinnene i porductions

hdmi-22

HDMI V2.0 Ultra HDMI 4k * 2k

HDMI 2.0b, som er bakoverkompatibel med tidligere versjoner av HDMI-spesifikasjonen, er den nyeste oppdateringen av HDMI-spesifikasjonen. Det gjør også viktige forbedringer for markedets krav for å øke forbrukernes video og lyd opplevelse .......

Type-C

USB 3.1 Type C

Den nyeste versjonen av USB

WhatsApp Online Chat!