banner1
type c shpërndarës 1920px
type c te HDMI
f4e6e34c
Agalink-company
WHY CHOOSE US

Me vite përvojë të eksportit së bashku me cilësi të shkëlqyera, shërbime të avancuara dhe çmimet konkurruese, Agalink ka fituar besimin e konsumatorëve të shumta 'dhe mbështetje. produktet tona duke përfshirë: USB-tipit C Cable, kabllot Thunderbolt, ngarkues kabllot, MiniDP & PD Cable, Panel-mali kabllot, HDMI kabllot, DVI dhe VGA kabllot, USB Cable, Ethernet Cable, A & V kabllot dhe adapters të lidhura, Coverter dhe pajisje.

Ne përpiqemi të ofrojmë klientëve tanë produkte superiore të cilësisë, shërbimet me kohë, OEM & ODM shërbimit dhe efektivitetin e kostos, produktet tona janë CE miratuar, UL dhe RoHS përputhje, Ne vazhdimisht mbeten të fokusuar në ruajtjen e një integritet të patëmetë dhe zell drejt kënaqësisë së klientit.

Kontaktoni ekipin mbështetjen tonë
Zgjidhja OEM
WhatsApp Bisedë Online!