de092fda

na takohen në ekspozitat e ardhshme dhe konferenca

Umateck-ndjekin-GLOBAL_SOURCES_ELECTRONICS_exhitibion

Ekspozita Emri: Burimet Global Consumer Electronics Show
Date: 11-Oct-17 deri në 14 Oct-17
Location: Asia-World Expo, Hong Kong
Umateck Booth: 6S06
Produktet kryesore ekran: USB C Kabllot, Panel-Mount Kabllot, DisplayPort dhe Mini DisplayPort kabllot, të tjera Kabllo Kompjuteri

Ne po shohim përpara për të takimit ju atje!

Umateck-ndjekin-GLOBAL_SOURCES_ELECTRONICS_exhitibion

Ekspozita Emri: Burimet Global Consumer Electronics Show
Date: 11-Apr-18 deri në 14 Apr-18
Location: Asia-World Expo, Hong Kong
Umateck Booth: do të vini re pas mësipërme tregojnë
Produktet kryesore ekran: USB C Kabllot, Panel-Mount Kabllot, DisplayPort dhe Mini DisplayPort kabllot, të tjera Kabllo Kompjuteri

Ne po shohim përpara për të takimit ju atje!

Umateck-ndjekin-GLOBAL_SOURCES_ELECTRONICS_exhitibion

Ekspozita Emri: Burimet Global Consumer Electronics Show
Date: 11-Oct-18 deri në 14 Oct-18
Location: Asia-World Expo, Hong Kong
Umateck Booth: do të vini re pas mësipërme tregojnë
Produktet kryesore ekran: USB C Kabllot, Panel-Mount Kabllot, DisplayPort dhe Mini DisplayPort kabllot, të tjera Kabllo Kompjuteri

Ne po shohim përpara për të takimit ju atje!

Umateck-ndjekin-GLOBAL_SOURCES_ELECTRONICS_exhitibion

Ekspozita Emri: Burimet Global Consumer Electronics Show
Date: 11-Apr-19 në 14-Apr-19
Location: Asia-World Expo, Hong Kong
Umateck Booth: do të vini re pas mësipërme tregojnë
Produktet kryesore ekran: USB C Kabllot, Panel-Mount Kabllot, DisplayPort dhe Mini DisplayPort kabllot, të tjera Kabllo Kompjuteri

Ne po shohim përpara për të takimit ju atje!

WhatsApp Bisedë Online!