tipe c hub 1920px
tipe c mun HDMI
f4e6e34c
Agalink-company
WHY CHOOSE US

Kalayan taun pangalaman ékspor sapanjang kalawan kualitas alus teuing, jasa canggih tur harga kalapa, Agalink geus meunang kapercayaan tur rojongan sababaraha konsumén '. produk urang kaasup: USB-Tipe C Cable, kabel Thunderbolt, kabel carjer, MiniDP & DP Cable, Panel-Gunung kabel, kabel HDMI, DVI & VGA kabel, USB Cable, Ethernet Cable, A & V kabel na adapters patali, Coverter jeung asesoris.

Urang bagean nawarkeun konsumén urang produk kualitas punjul, jasa timely, layanan OEM & ODM sarta efektivitas ongkos, produk urang anu CE disatujuan, UL na RoHS patuh, urang terus tetep museur ka ngajaga hiji integritas impeccable sarta karajinan arah kapuasan customer.

Ngahubungan Tim Rojongan kami
Solusi OEM
WhatsApp Online Chat!