de092fda

Papanggih kami di paméran upcoming jeung konferensi

Umateck-hadir-GLOBAL_SOURCES_ELECTRONICS_exhitibion

Pameran Nami: Sumber Global Consumer Electronics Tembongkeun
Tanggal: 11 Oct-17 nepi ka 14-Oct-17
Location: Asia-Dunya Expo, Hong Kong
Umateck Booth: 6S06
tampilan Tepas Produk: USB C kabel, Panel-Gunung kabel, DisplayPort & Mini DisplayPort kabel, kabel Komputer lianna

Kami néangan maju ka pasamoan nu aya!

Umateck-hadir-GLOBAL_SOURCES_ELECTRONICS_exhitibion

Pameran Nami: Sumber Global Consumer Electronics Tembongkeun
Tanggal: 11 Apr-18 nepi ka 14-Apr-18
Location: Asia-Dunya Expo, Hong Kong
Umateck Booth: Dupi bewara sanggeus di luhur nunjukkeun
tampilan Tepas Produk: USB C kabel, Panel-Gunung kabel, DisplayPort & Mini DisplayPort kabel, kabel Komputer lianna

Kami néangan maju ka pasamoan nu aya!

Umateck-hadir-GLOBAL_SOURCES_ELECTRONICS_exhitibion

Pameran Nami: Sumber Global Consumer Electronics Tembongkeun
Tanggal: 11 Oct-18 nepi ka 14-Oct-18
Location: Asia-Dunya Expo, Hong Kong
Umateck Booth: Dupi bewara sanggeus di luhur nunjukkeun
tampilan Tepas Produk: USB C kabel, Panel-Gunung kabel, DisplayPort & Mini DisplayPort kabel, kabel Komputer lianna

Kami néangan maju ka pasamoan nu aya!

Umateck-hadir-GLOBAL_SOURCES_ELECTRONICS_exhitibion

Pameran Nami: Sumber Global Consumer Electronics Tembongkeun
Tanggal: 11 Apr-19 nepi ka 14-Apr-19
Location: Asia-Dunya Expo, Hong Kong
Umateck Booth: Dupi bewara sanggeus di luhur nunjukkeun
tampilan Tepas Produk: USB C kabel, Panel-Gunung kabel, DisplayPort & Mini DisplayPort kabel, kabel Komputer lianna

Kami néangan maju ka pasamoan nu aya!

WhatsApp Online Chat!