FAQ

Loba ditanyakeun

Anu kabel Anjeun RoHS atawa ngahontal minuhan?

Sumuhun, sadayana produk ti Umateck anu patuh kalayan RoHS (réduksi tina Zat picilakaeun) jeung ngahontal (Pendaftaran, Evaluasi, otorisasina, sarta wangenan zat kimia), Urang téh bisa laporan test disadiakeun pikeun sakabéh bahan anu produk dipaké. Simkuring oge bisa nyadiakeun deklarasi pikeun mastikeun nu produk Anjeun dibeuli ti urang nu RoHS atawa ngahontal minuhan. Contact us kiwari  pikeun meunangkeun deklarasi atawa test laporan.

Kumaha rusuh i bisa meunangkeun tawaran ti anjeun?

panalungtikan Anjeun bisa dijawab dina 2 jam dina waktu gawe, lamun kami kaluar tugas atanapi dina liburan, kami bisa bales maneh dina 24 jam. Efisiensi nyaeta prioritas urang.

Dupi anjeun nyadiakeun sampel FREE pikeun ngecék kualitas?
Yakin, urang bisa nyadiakeun sampel rusuh pikeun klien pikeun mariksa kualitas nu, sampel pasti bébas, tapi biaya pengiriman barang kedah ku diri, yen bakal jadi hébat lamun bisa nyadiakeun akun pamawa Anjeun.
Naon kuantitas urutan minimum anjeun?
MOQ normal kami nyaeta 1000 PCS per item atawa kabel sagemblengna 3000 méteran atah per spésifikasi dina warna nu sami. keur gawé babarengan munggaran, kami leuwih ti gumbira narima urutan sidang anjeun kawas 1oo PCS atanapi 200 PCS. jeung lamun urang gaduh saham, urang oge bisa ngajual kuantitas leutik keur anjeun, PLS ngahubungan kami pikeun ngabejaan urang sarat rinci Anjeun.
Kumaha gancang bisa kapal kabel lamun abdi mesen ayeuna?
Eta gumantung kana spésifikasi anjeun, kuantitas sarta package..etc, kalungguhan waktu normal kami téh 3-4 minggu, lamun éta urutan kuantitas leutik sarta kami boga bahan on stock, kami bisa ngilikan eta urang di 1-2 minggu. Kami bungah do prioritas pikeun sarat urgent, punten ngan hayu urang nyaho udagan Anjeun.
Dupi anjeun nawiskeun ongkos solusi pengiriman barang mujarab pikeun urang?
Sumuhun, urang kudu mitra strategis dina Sea, hawa na pengiriman barang express, harga bisa nawiskeun pisan kalapa.
Kumaha carana mayar, naon istilah mayar anjeun?
istilah pembayaran normal kami téh 30% deposit, sarta kasaimbangan ngalawan B / L, urang nawiskeun kiridit kabuka kayaning OA30 / 45/60 poé pikeun ogé cooperated nasabah sarta total jumlah urutan luhur 30.000 USD. T / T, L / C, PayPal, Western Union ... jsb nu sagala aya.
Dupi anjeun ngaropéa produk keur urang?
Yakin, urang difokuskeun kabel premium OEM pikeun brand alus, teu model masalah, paking atawa panjang ngaropéa, warna, kami sangkan produk pasti kawas naon hayang anjeun, ngan  ngahubungan kalawan kami  mun kabel ngaropéa jeung branding Anjeun.
Kandungan Anjeun Goes dieu

Kandungan Anjeun Goes dieu

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

WhatsApp Online Chat!